šest uspješnih godina

03.05.2016. obilježiti će se šest godina rada Nogometnog kluba “Most”.U tih šest godina napravljen je ogroman korak u stvaranju stabilnog,uspješnog i prepoznatljivog kluba.
Jedan od najvećih koraka koji je napravljen je uređenje igrališta na popularnom “kanalu”,gdje imamo već sada gotovo optimalne uvjete za trening svih naših generacija.
Što se tiče rezultata,moramo reći da su i iznad očekivanoga,što samo potvrđuje odličan rad našega kluba.U šest sezona pomaknuli smo se sa našim kategorijama u gornji dio ZG-nogometa,ostavivši iza sebe veliki broj klubova sa dugom tradicijom i ravnopravno se noseći s protivnicimai u sve kvalitetnijim ligama.
Entuzijazam u klubu i odlični odaziv djece na treninge garancija su da ćemo u budućnosti biti još uspješniji,kako na sportskim,tako i na organizacijskim poljima.

Objavljujemo malo slikica iz proteklih godina:

Print Friendly

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

happy wheels